Skydda mukana jääkiekkohuumassa

Osallistu kisaan ja voita huikeita palkintoja!

Olemme Pohjoismaiden johtava henkilönsuojainten toimittaja yli 30.000 suojaintuotteen valikoimalla. Olemme yli 40 vuoden ajan keskittyneet henkilönsuojauksen ja työturvallisuuden kehittämiseen. Valikoimamme koostuu alan suurimpien brändien suojaimista ja työturvallisuustuotteista.

Tiedätkö, kuinka monta tavaramerkkiä Skyddan valikoimaan kuuluu?
Tiedä tai arvaa ja osallistu arvontaan. Voit voittaa liput 24.5. pelattavaan Suomi-Tsekki-jääkiekkokisaan, Padel-setin tai tuotepalkintoja.

PSST. Vinkin tavaramerkeistä voit saada Skyddan verkkokaupan puolelta…

OSALLISTU KILPAILUUN

KILPAILUAIKA 3.5.–31.5.2022

PALKINNOT
Arvomme yhdelle onnekkaalle 2 lippua ti 24.5. Tampereella pelattavaan Suomi-Tsekki peliin. Kilpailu jääkiekkolippujen osalta päättyy to 19.5. klo 23.59 ja lippuarvonta suoritetaan pe 20.5. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Voit myös parantaa voittomahdollisuuksiasi ja osallistua jääkiekkolippujen arvontaan kaikissa Skydda Storeissa. Mainio syy poiketa Storeen!

Jääkiekkovarusteita meillä ei ole tarjota, mutta arvomme 4 Padel-settiä, johon kuuluu Padel-maila ja 3 palloa. Padel-settien arvonta suoritetaan 1.6.2022 kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Lisäksi arvomme 1.6.2022 kaikkien osallistuneiden kesken 5 tuotepalkintoja.