Kun tarvitset laadukasta, tarpeidesi mukaan räätälöityä työturvallisuuskoulutusta, ota yhteyttä meihin. Järjestämme erilaisia koulutuksia omissa koulutuspaikoissamme ja mahdollisuuksien mukaan myös asiakkaan luona. Skydda hoitaa ammattitaidolla:
  • putoamissuojainkoulutukset
  • pelastautumiskoulutukset
  • GWO-tuulivoimakoulutukset
  • suojainten käyttökoulutukset

Skyddan omat koulutuspisteet sijaitsevat Lahdessa ja Tampereella.

Tiesithän, että on työnantajan vastuulla antaa riittävä suojainten käyttöopastus työntekijöille? Skyddan asiantuntijat ovat apunasi sekä suojainten valinnassa että niiden käyttöönotossa.

Putoamissuojainkoulutus_500x300px

Putoamissuojainkoulutukset tukevat korkealla tehtävää työtä koskevan työlainsäädännön vaatimusten täyttymistä.

Koulutukset_pelastus_Hanna och Gullvert

Pelastuskoulutus täydentää hyvin putoamissuojainkoulutuksista hankittua osaamista. Koulutuksessa perehdytään sekä käyttäjän itsensä että toisen henkilön pelastamiseen hätätilanteessa.

Cresto_worker-windturbine-1_500x300

Skyddalta saat kaikki GWO-turvallisuuskoulutukset. GWO-koulutuksemme varmistavat, että osallistujat ovat perehtyneet alan uusimpiin turvallisuusvaatimuksiin.

Suojainten_kayttokoulutukset_Skydda_500x300

Turvallisuus- ja asiantuntijatiimi opastaa ja kouluttaa työturvallisuudessa sekä suojainten käytössä ympäri Suomen.

Skydda_Koulutukset_tyoturvallisuuskortti_500x300

Työturvallisuuskorttikoulutuksessa työntekijä saa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta. Koulutus soveltuu kaikille aloille. Työturvallisuuskortti on voimassa viisi vuotta. 

Skydda_Koulutukset_tulityokortti_500x300

Tulityökorttikoulutus antaa osallistujalle valmiudet tehdä tulitöitä turvallisesti rakennustyömailla, teollisuudessa ja erilaisissa asennustöissä. Tulityökortti on voimassa viisi vuotta.

Skydda_Koulutukset_hataensiapukurssi_cederroth_500x300

Hätäensiapukurssi antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun ja ensiapuun sairaskohtauksen sattuessa. Koulutus sopii kaikille perustason ensiapukoulutukseksi.

koulutuspaikat_500x300px

Cresto Koulutuskeskus Lahdessa sekä koulutuspaikat Tampereen ja Jyväskylän toimipisteillä.