Palvelut työturvallisuuden kehittämiseen

Haluamme auttaa sinua työturvallisuuden kehittämisessä. Olemme rakentaneet palveluvalikoimamme vastaamaan tehokkaasti ja monipuolisesti erilaisten asiakkaidemme tarpeisiin. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, jotta voimme tarjota sinulle parhaat ja edistyksellisimmät ratkaisut turvaamaan jokaisen työpäivän nyt ja tulevaisuudessa.

7
Palvelut_tuotteet_verkkokauppa

Markkinoiden laajin tuotevalikoima huippubrändeiltä takaa, että löydät täsmälleen tarpeidesi mukaiset henkilönsuojaimet ja muut työturvallisuutta edistävät tuotteet.

Palvelut_Store_JKL

Tervetuloa asioimaan Skydda Store -palvelumyymälöihimme Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Jyväskylässä. Tutustu tuote- ja palveluvalikoimaan ja hyödynnä asiantuntijoidemme vinkit.

Palvelut_tyovaatteet_logolla

Tarvitsetko logopainatuksia työvaatteisiin tai valjaisiin tai logotarroja kypäröihin? Skydda Store -myymälöistämme saat laadukkaat ja kestävät painatukset ja tarroitukset.

Cresto_Inspekt-8_500x300

Putoamissuojaimet kuten valjaat ja kelat tulee tarkastaa vähintään kerran vuodessa. Teetä tarkastus toimipisteessämme tai pyydä meidät asiakaskäynnille hoitamaan asia.

Palvelut_hengitys_puhallinhuolto_sundstroms

Hengityksensuojaimen säännöllinen huolto varmistaa suojaimen oikean toiminnan. Hoidamme yhteistyökumppaniemme kanssa kaikkien meiltä ostamiesi puhallinsuojainten huollon.

Palvelut_hengitys_tiiviystestaus

Hengityksensuojainten käyttäjät voivat altistua suojainten vuodoille. Tiiveystestauksella varmistetaan, että suojain sopii sen käyttäjälle, työtehtävään ja ympäristöön sekä ohjeistetaan suojaimen oikeaan käyttöön.

Palvelut_kaasumittareiden_kalibrointi

Kaasumittareiden kalibrointi tulee suorittaa valmistajan ohjeiden mukaisesti. Aktiivisessa käytössä ja käyttötilanteesta riippuen kalibrointi voidaan suorittaa myös useammin. Voit hoitaa kalibroinnin missä tahansa toimipisteessämme.

SkyddaFI_Suojainten-käyttökoulutukset_700x252px

Kun haluat taatusti tarvettasi vastaavan henkilönsuojaimen, asiantuntijan apu on valinnassa kullan arvoista. Skyddan asiantuntijat opastavat sinua ja antavat koulutusta suojainten käyttöön ympäri Suomen.

Palvelut_rakennuksille_SKYDDA

Skydda turvaa työpäiväsi rakennuksilla monin tavoin. Vuosikymmenien kokemuksella tunnistamme rakennusalan riskit ja opastamme sinua työvaatteiden ja suojainten valinnassa sekä työturvallisuuden kehittämisessä.

HUB_SKYDDA 1192 2018 10 01_500x300

Teollisuuden työturvallisuusvaatimukset ovat muuttuneet työvaiheiden ja –menetelmien kehittyessä. Skydda yhdistää vuosikymmenien kokemuksen alan tuoreimpaan tietoon ja tarjoaa parhaat, juuri sinun tarpeisiin soveltuvat työturvallisuuden ratkaisut.