Kehitämme työturvallisuutta kanssasi

Työturvallisuuden kehittäminen ja henkilöstön työkyvyn ylläpitäminen ovat tärkeimmät tehtävämme. Meillä on tarjota asiantuntemusta ja ratkaisuja eri aloille ja monenlaisiin työympäristöihin. Tunnistamme alallesi tyypilliset riskit ja etsimme kanssasi tarpeisiisi sopivimmat tuotteet, joilla turvaamme jokaisen työpäivän. Skyddan tuotteissa ja palveluissa yhdistyvät vuosikymmenien kokemus ja tuorein tieto työturvallisuudesta.

7
Skydda_toimialat_rakentaminen_500x300

Kasvun myötä rakennusalan työturvallisuuden vaatimukset ovat muuttuneet monin tavoin. Olemme kehittäneet rakennusalan työturvallisuutta yhdessä asiakasyritystemme kanssa jo vuosikymmenien ajan, seuraamme alan kehitystä ja päivitämme tuote- ja palveluvalikoimaamme säännöllisesti.

HUB_SKYDDA 1192 2018 10 01_500x300

Teollisuuden työvaiheiden ja -menetelmien muuttuessa ovat muuttuneet myös teollisuuden työturvallisuuden vaatimukset. Uusiin haasteisiin tarvitaan ajanmukaisia ratkaisuja. Meillä on vuosikymmenien kokemus työturvallisuuden kehittämisestä teollisuuden eri sektoreilla yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Skydda toimialat muut

Työturvallisuudesta huolehtiminen ja sen kehittäminen on tärkeää muun muassa logistiikassa, kuljetusalalla, maataloudessa ja kaivosalalla. Asintuntijamme ovat apunasi oikeiden suojainten ja työvaatteiden valinnassa. He osaavat vuosien kokemuksella tunnistaa eri alojen työpaikoille tyypilliset riskit ja tuntevat työturvallisuuteen liittyvät lait sekä säädökset.

Skydda toimialat jälleenmyynti

Skyddan kattava jälleenmyyjäverkosto palvelee sinua ympäri Suomen. Koulutetuilta jälleenmyyjiltämme hankit kätevästi parhaat työturvallisuustuotteet ja saat asiantuntevaa apua suojainten valinnassa. Tarjolla on henkilönsuojaimia teollisuuden, rakennussektorin ja muiden toimialojen tarpeisiin. Skydda on yksi Pohjois-Euroopan johtavista työturvallisuustuotteiden toimittajista.