Putoamissuojain­koulutukset

Järjestämme putoamissuojainkoulutuksia, jotka auttavat täyttämään korkealla tehtävää työtä koskevan työlainsäädännön vaatimukset. Järjestämme koulutuksia suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Samoin lopputentti on mahdollista suorittaa suomen lisäksi englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Soita 0201 523 200, lähetä viesti osoitteeseen koulutus@skydda.fi tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Katso video!

SkyddaFI_Putoamisuojainkoulutus_400x600px

Peruskoulutus

Koulutus sopii kaikille korkeilla paikoilla työskenteleville, kuten kattoasentajille, rakennustyömiehille, telineasentajille ja lumenpudottajille.

Tutustu koulutukseen

Työskentely katolla

Koulutus on jatkoa putoamissuojainten peruskoulutukselle, joka tulee olla suoritettuna ennen tähän koulutukseen osallistumista. Koulutus sopii muun muassa kattoasentajille, rakennustyömiehille, telineasentajille ja lumenpudottajille.

Tutustu koulutukseen

Työskentely suljetuissa tiloissa

Koulutus antaa valmiudet turvalliseen työskentelyyn ahtaissa kohteissa. Opit turvallisen työskentelyn periaatteet kaivojen ja säiliöiden kaltaisissa ahtaissa tiloissa, joissa on käytettävä hengityslaitteita.

Tutustu koulutukseen

Mastotyökoulutus

Koulutus auttaa täyttämään mastotyötä koskevat työlainsäädännön vaatimukset. Koulutus on tarkoitettu mastoissa ja korkeissa pylväissä työskenteleville, esimerkiksi telealan ammattilaisille. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias.

Tutustu koulutukseen

Haluan lisätietoa putoamissuojain­koulutuksista

Koulutukset_pelastus_Hanna och Gullvert 2_500x300