Artikkeli_hero_Alertum_640x250px

Henkilönsuojaimia teollisuuden ja rakennussektorin käyttöön tarjoava Skydda ja turvallisuuskoulutusyritys Alertum aloittavat yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on laajentaa molempien yritysten tarjontaa sekä lisätä turvallisuusaiheisten lyhytkoulutusten käytännönläheisyyttä, vuorovaikutteisuutta ja laatua entisestään.

Skydda on yli 40 vuoden ajan keskittynyt henkilönsuojauksen ja työturvallisuuden kehittämiseen. Yritys toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Skyddan tärkein tehtävä on työturvallisuuden parantaminen. Yhdessä asiakasyritysten kanssa Skydda on mukana vaikuttamassa positiivisesti työturvallisuusasenteisiin sekä käyttäytymiseen työpaikoilla. Skydda on Pohjoismaiden johtava toimittaja yli 30000 tuotteen valikoimallaan. Skyddan kanssa samaan konserniin kuuluvien brändien Guide, Zekler, L.Brador, Cresto ja Arbesko lisäksi valikoimaan kuuluvat suurimmat alan brändit. Skydda kuuluu Bergman&Beving konserniin ja on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Suomen suurimman turvallisuutta edistävien lyhytkoulutusten tarjoajan, Alertumin, visiona on luoda ihmisten ja organisaatioiden osaamista kehittämällä maailman turvallisin yhteiskunta. Valtakunnallisesti toimivan yrityksen kantavana teemana on lisätä luokkahuonemuotoisiin koulutuksiin enemmän käytännönläheisyyttä, ja sitä kautta kasvattaa niiden vaikuttavuutta. Alertumin turvallisuuskoulutusten perimmäisenä tarkoituksena on turvallisuusmyönteisen asenneilmaston edistäminen.

”Alkavan yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme turvallisuutta sekä tuotteiden että koulutuksen osalta. Skyddan ja Alertumin arvot sekä tavoitteet kohtaavat, joten turvallisuustyötä on hyvä tehdä yhdessä”, toteaa Alertumin koulutuspäällikkö Juho Impivaara.

”Alertum on luontainen yhteistyökumppani meille, koska molempien yritysten tärkein tavoite on työturvallisuuden lisääminen oikean tiedon ja käytäntöjen avulla. Heidän ammattitaitoiset kouluttajansa ja koulutusvalikoimansa ovat loistava lisä palvelukokonaisuuteemme ” Toni Schlobohm, Myyntijohtaja Skydda Suomi Oy.”

Lisätietoja
Toni Schlobohm, myyntijohtaja, Skydda Suomi Oy
0201 523 205 │toni.schlobohm@skydda.fi

Juho Impivaara, koulutuspäällikkö, Alertum Oy
050 520 6325 │ juho.impivaara@alertum.fi

Tutustu koulutuksiin täällä.

Skyddan kanssa yhteistyössä tehtävät koulutukset alkavat tammikuussa 2019. Koulutuksia tullaan järjestämään aluksi Skyddan toimitiloissa Helsingissä ja Lahdessa sekä jatkossa myös Jyväskylässä ja Tampereella.

Kirjoitettu 21/11/ 2018

Sinua voisi kiinnostaa myös