Artikkeli_hero_Ergodyne_640x250px_newRullamitassa ei ole mitään pelottavaa, eihän? Väärin, pudotessaan korkealta se muuttuu yhtä vaaralliseksi kuin esimerkiksi vasara tai puukko. Monissa maissa korkealta putoavat työkalut aiheuttavat yli 5% työtapaturmista. Näiltä voidaan välttyä yksinkertaisilla toimenpiteillä, kuten Skyddan tarjoamilla Ergodyne työkalujen putoamisenestävillä ratkaisuilla.

Työkalujen varmistaminen ja putoamisen estäminen

Ergodyne työkalunauhat on suunniteltu vähentämään merkittävästi työkalun putoamisvoimaa sekä riskiä, jossa käyttäjä voi itse pudota työkaluun kohdistuneen putoamisvoiman johdosta. Kun valitset Ergodyne putoamisenestolaitteet, valitset huippumateriaalit, suorituskykyiset ja testatut tuotteet parantamaan sinun ja kanssa työskentelijöiden turvallisuutta.

Asenne ratkaisee, joten ole fiksu ja ennakoiArtikkeli_hero_Ergodyne_640x250px_2

Ergodyne uutuuksia

Etenkin kesäkaudella toimivia tuotteita ovat Ergodynen viilennyspyyhe sekä vesitiiviit suojakotelot puhelimelle ja oma koko tabletille. Ergodynen valikoimasta löydät myös useita eri kokoisia varustelaukkuja, jota on suunniteltu korkealla työskentelyyn.  

ergodyne_uusia_640x250

Ergodyne tuotteet löydät verkkokaupastamme ja voit tutustua tuotteisiin tuotteisiin Skydda Storeissa. Lataa esite ja kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Lataa esite

Kirjoitettu 03/08/ 2018

Sinua voisi kiinnostaa myös