Skydda_HUB_2020_04_Artikkeli_hero_Fortes_Impact_RN5S_900x300pxFortes työkäsineet tarjoavat sekä pitoa että viiltosuojaa erilaisiin työolosuhteisiin rakennuksille ja teollisuuteen. Tarkkaan harkittu ja Skyddan testaama valikoima on koottu loppukäyttäjien tarpeiden mukaan. Käyttökokemukset ovat olleet positiivisia.

Fortes käsineet löydät Skydda Storeista ja osalta jälleenmyyjiämme. Kuvan punainen käsine on Viiltosuojakäsine Fortes C Impact RN5S. Tutustu tähän ja muihin Fortes työkäsineisiin alla.

Skydda_HUB_2020_04_Artikkeli_hero_Fortes_900x300px
Kuvassa mallit vasemmalta: Fortes C BP9B, Fortes C PU GP5G ja Fortes C Nitriili BN5S.

Viiltosuojakäsine Fortes C BP9B

Tämä viiltosuojakäsine on uniikki sen joustavan ulkomuodon ansiosta. Materiaalivalinta tekee käsineestä ohuen, viileän ja pehmeän, mutta samanaikaisesti kestävän. Käsineen Sanitized®-hygieniatoiminto tuo mukavuutta ja suojaa, ja auttaa vähentämään erilaisten mikro-organismien sekä bakteerien kasvua ja leviämistä. PU-pinnoite suojaa lialta ja nesteiltä sekä antaa hyvän otepidon. Sopii työhön, jossa on riski viiltohaavoille. Saumatonta UHMWPE-kuitua. Hyvin ohut. Hyvä otepito. Touch screen ominaisuus. Viiltosuojausluokka C. Koot: 6–11.

Viiltosuojakäsine Fortes C PU GP5G

C-luokan viiltosuojakäsine erinomaisella kulutuksenkestävyydellä. PU-pinnoite tarjoaa erinomaisen otepidon sekä kuivissa että kosteissa työympäristöissä. Hyvin istuva, joustava ja miellyttävä käyttää. Hengittävä käsine pitää kädet viileänä koko päivän. Kestää jopa 12 pesua 40°C asteessa. Soveltuu rakennuksille, auto-, paperi- ja lasiteollisuuteen sekä koneiden ja laitteiden huoltotöihin. Vastaa EN388:2016 lk. C vaatimuksia. Koot: 7–12.

Viiltosuojakäsine Fortes C Nitriili BN5S

C-luokan viiltosuojakäsine erinomaisella kulutuksenkestävyydellä. Karhennettu nitriilipinnoite tarjoaa erinomaisen otepidon erityisesti liukkailla pinnoilla. Joustava ja miellyttävä käyttää. Hengittävä käsine pitää kädet viileänä koko päivän. Kestää jopa 12 pesua 40°C asteessa. Soveltuu rakennus-, auto- ja lasiteollisuuteen sekä mm. keramiikan, metallilevyjen, muovisten ruiskuvalumuottien käsittelyyn. Vastaa EN388:2016 lk. C ja EN407 vaatimuksia. Koot: 7–12.

Viiltosuojakäsine Fortes C Impact RN5S

Erinomainen vastustuskyky öljyille, hapoille ja rasvoille. TPR-tyynyt takaavat maksimaalisen suojan. Valmiiksi sormien muotoon taivutetut iskusuojat. Fortes-lankateknologia antaa pehmeämmän ja mukavamman käyttökokemuksen. Nitriiligrippi varmistaa erinomaisen pidon, etenkin liukkaiden esineiden käsittelyssä. Täyttää kontaktilämpövaatimukset, taso 1. Viiltosuojausluokka C. TPR iskusuojat. Hyvä otepito. Saumaton UHMWPE-kuitu. Vastaa EN388- 4X44CP / EN407 / EN13594:2015 vaatimuksia. Koot: 7–12.

Fortes käsineet talveen ja kylmiin työolosuhteisin

Skydda_HUB_2020_04_Artikkeli_hero_Fortes_talvi_900x300px
Mallit vasemmalta: Fortes C / Talvi WD13 Fortes C / Talvi WL6G

Viiltosuojakäsine Fortes C / Talvi WD13

Veden- ja tuulenpitävä C-luokan viiltosuojakäsine kylmiin olosuhteisiin. Lateksipinnoite tarjoaa erinomaisen otepidon sekä kuivissa että kosteissa työympäristöissä sekä liukkailla pinnoilla. Erittäin pehmeä, joustava ja miellyttävä käyttää. Sanitized®-käsittely lisää käyttömukavuutta ja antaa suojaa bakteereilta. Soveltuu rakennus- ja metsäteollisuuteen, tietyömaille sekä kylmiin työolosuhteisiin. Vastaa EN388:2016 lk. C ja EN511 vaatimuksia. Koot: 7–12.

Viiltosuojakäsine Fortes C / Talvi WL6G

C-luokan joustava viiltosuojakäsine kylmiin olosuhteisiin. Lateksipinnoite tarjoaa erinomaisen otepidon erityisesti liukkailla pinnoilla. Hyvin istuva, joustava ja miellyttävä käyttää. Sanitized®-käsittely lisää käyttömukavuutta ja suojaa bakteereilta. Kestää useita pesukertoja (40°C). Soveltuu rakennus- ja metsäteollisuuteen, tietyömaille sekä kylmiin työolosuhteisiin. Vastaa EN388:2016 lk. C ja EN511 vaatimuksia. Koot: 7–12.

Kiinnostuitko Fortes työkäsineistä?

Ota yhteys lähimpään Skydda Storeen, aluemyyjiimme tai asiakaspalveluun.

Lataa fortes esite tästä

Kirjoitettu 08/03/ 2021

Sinua voisi kiinnostaa myös