Artikkeli_hero_KASK_visiirit_640x250px

KASK-suojakypärä on ammattilaisen valinta. Kypärä istuu ja hengittää hyvin, joten sitä on erittäin miellyttävä käyttää. Kaikilla malleilla käyttöikä on jopa 10 vuotta ja niillä on 3 vuoden takuu. KASK-kypärät vastaavat standardin EN 397 vaatimuksia, Zenith myös EN 50365 (luokka 0).

Fiksu ammattilainen suojaa myös silmät ja kasvot valitsemalla kypärään ja työtehtävään sopivan visiirin. KASK-suojakypäriin on saatavilla erilaisia puoli- ja kokovisiireitä, joilla suojaat silmät ja kasvot niin auringolta, kuin erilaisilta mekaanisilta tekijöiltä, kuten roskat tai työkoneesta sinkoavat kappaleet.

Ostaessasi nyt KASK-kypärän saat kypärään sopivan visiirin -50% hintaan!

Artikkeli_sisalto_KASK_visiirit_zenith_640x250px

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan työtehtäviisi parhaiten soveltuvan kypärän ja visiirin. Mallista riippuen visiirin kiinnitys vaatii adapterin, jonka saat myös samaan alennettuun hintaan. 

Tutustu tarkemmin KASK-tuotevalikoimaan

Tartu tarjoukseen

Skyddan asiakkaana voit tehdä tilauksen suoraan asiakaspalveluun tai voit poiketa lähimmässä Skydda Storessa: Lahti, Helsinki, Tampere tai Jyväskylä.

Jos et ole Skyddan asiakas, voit laittaa meille sähköpostia tai katso alta lähin jälleenmyyjäsi. Huomioithan, että verkkokauppamme on tarkoitettu vain Y-tunnuksen omaaville yrityksille.

Kattava jälleenmyyjäverkostomme ympäri Suomen palvelee yritysasiakkaiden lisäksi myös yksityishenkilöitä.

Skyddan jälleenmyyjät löydät täältä. 

Tunnistatko silmävammojen riskit?

Tunnistamalla riskit omalla työpaikallasi olet jo askeleen lähempänä turvallisia työpäiviä.

Tutustu asiantuntijoiden ohjeisiin riskien tunnistamisessa sekä vinkit oikean suojaimen valintaan.

Kirjoitettu 24/06/ 2019

Sinua voisi kiinnostaa myös