2024_Guide_top_full_640x250

Altistuminen kemikaaleille voi vaikuttaa haitallisesti terveyteen, jos ei ole riittävää suojausta. Vakavien vammojen estämiseksi Guide tarjoaa valikoiman kemikaaleja kestäviä käsineitä, joilla jokaisella on ainutlaatuiset suojausominaisuudet.

Kemikaalien käsittelyyn liittyy merkittäviä riskejä oli sitten kyseessä tuotanto, huolto, puhdistus tai muu toiminta.

Mitä suurempi luku (läpäisyaika minuuteissa), sitä kauemmin käsinettä voi käyttää ennen kuin kemikaalit tunkeutuvat läpi. Kannattaa muistaa, että kemikaali jää edelleen vaikuttamaan käsinemateriaaliin, vaikka käsinettä ei enää käytetä. Jotta voi taata oman turvallisuuden, kannattaa käyttää joka kerta uusia käsineitä.

Jokaisen suojakäsineen mukana tulee käyttöohjeet, joista saa tarkempia tietoja käsineen ominaisuuksista. Myös eurooppalaisessa kemikaalisuojakäsineiden standardissa EN ISO 374-1:2016 on hyvää tietoa.

2024_Guide_prochem_full_640x250

PRO-CHEM-sarja

Guide Pro Chem -sarja on oikea valinta niille, jotka työskentelevät korkeariskisten kemikaalien kanssa. Pro Chemin kemikaaleja kestävät ominaisuudet tarjoavat kattavan suojan jopa kaikkein aggressiivisimpia kemikaaleja ja liuottimia vastaan. Jokaisessa Pro Chem -käsineessä on ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka vastaavat tiettyihin riskeihin ja vaatimuksiin ja varmistavat optimaalisen suorituskyvyn. Vahvat ergonomiset ominaisuudet, mukaan lukien tiukka istuvuus, pehmeys ja joustavuus, tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja tarkkuuden.

Pro Chem™ -sarjaa suositellaan kemialliseen käsittelyyn ja valmistukseen, puhdistukseen, polttoaineen käsittelyyn ja kunnossapitoon.

Tämä sarja sisältää 4020, 4038, 4042, 4022, 4034 ja 4044.

2024_Guide_prochem_disp_full_640x250

PRO CHEM DISPOSABLE -sarja

Tämä sarja tarjoaa poikkeuksellisen kemiallisen suojan vaarallisia aineita vastaan ja takaa samalla erinomaisen mukavuuden ja kätevyyden useissa eri sovelluksissa. Nämä joustavat ja monipuoliset kertakäyttökäsineet sopivat useille teollisuudenaloille, kuten lääketeollisuudelle, autoteollisuudelle, petrokemianteollisuudelle ja maatalouteen.

PRO CHEM DISPOSABLEa suositellaan näytteenottoon ja käsittelyyn, laboratorioanalyysiin, korjaukseen ja huoltoon sekä nesteiden siirtoon.

Tämä sarja sisältää 7014, 7020 ja 7012.

2024_Guide_xlnt_full_640x250

XLNT 9510

Guide XLNT 9510 yhdistää poikkeuksellisen kemikaalien kestävyyden ja erinomaisen tarkkuuden. Kaksikerroksinen vedenpitävä nitriilipinnoite, jossa on Guide XLNT -tekniikka, tarjoaa erinomaisen pidon sekä öljyisissä että kuivissa ympäristöissä. Erinomainen kosteudensäätö ja erinomainen suoja haitallisia nesteitä ja kemikaaleja vastaan. Suuri sormenpäiden herkkyys vaativimmissakin olosuhteissa.

XLNT:tä suositellaan osien käsittelyyn ja puhdistukseen, näytteenottoon, kokoonpanoon ja komponenttien kokoamiseen, sovelluksiin ja työkalujen käsittelyyn.

Lue lisää Guide 9510:stä.

2024_Guide_xtrm_full_640x250

XTRM CHEM -sarja

XTRM CHEM -sarjan kemikaalisuojakäsineet on suunniteltu käytettäväksi erityisesti raskaissa ja keskiraskaissa ympäristöissä. Korkean suojan lisäksi eri malleissa on yksilöllisiä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat hyvän sormituntuman ja otepidon sekä lisäsuojan viiltoa ja kuumuutta vastaan.

XTRM CHEM:iä suositellaan kemikaalien käsittelyyn, lastaukseen ja sekoittamiseen, laitteiden huoltoon ja korjaukseen, pumppujen, putkien ja venttiilien säätöön.

Tämä sarja sisältää  9401, 9403, 9404W ja 9405.

Kirjoitettu 04/03/ 2024

Sinua voisi kiinnostaa myös