- Skyddalta L. Bradorin työvaatteet saa nopeasti. Ne ovat mukavia ja istuvia. Tyylikkäiden työvaatteiden avulla voi myös erottua edukseen työmaalla, Shipbuilding Completion oy:n operatiivinen johtaja Iiro Haapanen listaa.

Shipbuilding Completion on Meyer Turku Oy:n tytäryritys, jolla on vankka tekninen laivanrakennusosaaminen. Projektinhallintaan erikoistunut yritys toteuttaa telakalla rakenteilla olevan aluksen elämysosastot eli ravintolat ja kahvilat, ostoskadut ja myymälät sekä allas- ja ulkoalueet.

Yrityksessä työskentelee vajaa 50 henkeä, joissa on LVI- ja sisustussuunnittelijoita, työnjohtoa, projektipäälliköitä ja hankinta-alan osaajia.

Työntekijöistä työnjohto viettää eniten aikaa telakalla rakenteilla olevassa laivassa, jossa on tiukat vaatimukset työturvallisuuden suhteen.

– Rakenteilla olevassa laivassa pitää olla kypärä, turvakengät, suojalasit, huomiovaatteet ja korona-aikana maski, Haapanen luettelee.

Iiro_Haapanen_Shipbuilding_900x300pxShipbuilding Completion oy:n Iiro Haapanen kuvattuna telakkatyömaalla. Nyt Meyer Turun telakalla on rakenteilla mm. Costa Toscana.

L. Bradorin vaatteet kestävät ahkeraa pesua nuhjuuntumatta

Haapasen mukaan L. Bradorin vaatteita yrityksessä on käytetty noin vuoden verran. Työvaatteet ovat työnjohdolla käytössä suurimman osan päivästä ja niiden istuvuus ja mukavuus ovat tärkeitä asioita. Käytössä ovat L. Bradorin housut, talvi- ja kesätakki sekä huomioliivi.

– Saimme koekäyttää ensin vaatteita ja niiden mukavuus ja istuvuus olivat oikein hyvät.

Haapasen mukaan merkityksellistä L. Bradorin vaatteissa on myös niiden laatu.

– Laivassa työvaatteet menevät likaiseksi, ja niitä pitää käyttää pesulassa ahkerasti. Meillä on kokemusta myös työvaatemerkeistä, jotka yhden pesun jälkeen näyttivät 10 vuotta vanhoilta. L. Brador-vaatteiden kanssa ei tätä ongelmaa ole, vaan ne ovat useamman pesun jälkeenkin ihan samannäköisiä.

Myös Skyddan nopeus vaatteiden toimituksessa saa kehuja. Uudet työhousut saapuvat työmaalle alle viikossa.

– Työtakkeihin tarvitaan brodeeraukset, mutta niissäkään ei mene edes kahta viikkoa, Haapanen kiittelee.

L. Brador työvaatteet

Ruotsissa vuonna 2003 perustettu L. Brador valmistaa työvaatteita rakennusalalle, teollisuuden eri aloille, huoltoon, kuljetus- ja logistiikkasektorille sekä erilaisiin urakointitehtäviin kuten tietyömaille.

Bradorin vaatteiden ydin on ”Designed to Work” -ajattelu. Kaiken takana on halu valmistaa fyysisen työn ammattilaisille työvaatteita, joissa työskentely on mukavaa ja turvallista – tyyliä unohtamatta!

Vuonna 2012 brändi toi markkinoille ensimmäiset stretch-materiaalista valmistetut, joustavat työhousut. Siitä lähtien housumallisto on laajentunut yli 30 housumalliin, joiden joustavuus vaihtelee.

Työhousujen lisäksi L. Brador -valikoimassa on esimerkiksi

  • työtakkeja
  • erilaisia paitoja T-paidoista collegepuseroihin
  • huomiovaatteita
  • pipoja ja lippalakkeja
  • sukkia
  • vöitä
  • turvakenkiä.

L.Brador tarjoaa laajan valikoiman työvaatteita ja jalkineita, voit tutustua Skyddan L. Brador -valikoimaan verkkokaupassamme!

Kirjoitettu 01/10/ 2021

Sinua voisi kiinnostaa myös