jalkapallo_hjk_T10_akatemia_900x500

Skydda on lähtenyt helsinkiläisen HJK T10 -akatemiajoukkueen tukikummiksi kaudelle 2024. Kyseessä on vuonna 2010 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Yhteistyö keskittyy jalkapalloharrastuksen tukemiseen ja turvallisuuden edistämiseen kentillä. Tuki tarkoittaa konkreettisesti, että Skydda tarjoaa jokaiselle joukkueen 23 pelaajalle turvallisuutta lisäävät pääpannat.
 
- Haluamme olla suunnannäyttäjiä aivotärähdysten ja muiden päävammojen ehkäisyssä rakennus- ja teollisuusalalla. Samat periaatteet, joita sovellamme työpaikkojen turvallisuudessa, haluamme tuoda myös urheilukentille. Jalkapallossa tapahtuu paljon puskutilanteita, jotka voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa aivotärähdyksiä, kertoo Antti Heiskanen, Skyddan aluemyyntipäällikkö Uudeltamaalta.
- Tuellamme HJK T10 -joukkue saa hankittua pelaajilleen pääpannat, jotka auttavat ehkäisemään näitä päävammoja. Yksikin vamma on liikaa – tapahtuu se sitten harrastuksissa tai töissä, toteaa Skyddan Heiskanen.
- Olemme sitoutuneet edistämään ja kehittämään työturvallisuutta ja maineemme alalla on vahva ja kasvava. Nuorten jalkapallon pelaajien päävammojen ehkäisy sopii täydellisesti yrityksemme strategiaan. Haluamme varmistaa, että tämän päivän nuoret, tulevaisuuden työntekijät voivat harrastaa jalkapalloa turvallisesti ja nauttia pelistä ilman pelkoa vakavista vammoista, Heiskanen vielä jatkaa.
 
HJK T10 -akatemiajoukkueen rahastonhoitaja ja “futismutsi” Jenni Lahti on myös innoissaan yhteistyöstä.
- Olemme erittäin iloisia Skyddan tuesta. Pääpannat ovat loistava lisä varusteisiimme ja ne antavat sekä pelaajille että heidän perheilleen mielenrauhaa. Tämä yhteistyö auttaa meitä varmistamaan, että pelaajamme voivat keskittyä pelaamiseen turvallisesti.

HJK:n naisten ja tyttöjen huippuvaiheen päällikkö Joonas Sarelius kommentoi myös vakavaa aihetta.
- Päävammat ovat valitettavan yleisiä jalkapallossa ja niihin pitää suhtautua erityisen vakavasti. Niistä puhutaan ja keskustellaan tällä hetkellä paljon myös kansainvälisestikin, eli huoli on tunnistettu. 
- Kun pelaaja saa iskun päähän, voivat oireet alkaa vasta myöhemmin ja tuoda vakaviakin oireita. Eli päävammat ovat aina erilaisia kuin esim. nilkka- ja polvivammat.
- Päävammojen suhteen on kaksi tärkeää asiaa: Ensinnäkin se, että miten päävammoja voidaan vähentää ja toiseksi miten ne voitaisiin tunnistaa ja hoitaa paremmin. Hienoa, että T10 Akatemiajoukkue ja Skydda lähtevät yhdessä edelläkävijöiksi.
 
Skyddan ja HJK T10 -akatemiajoukkueen välinen yhteistyö on tärkeä askel kohti turvallisempaa tulevaisuutta jalkapallokentillä. Yhdessä voimme vähentää päävammojen määrää. Skydda on sitoutunut työturvallisuuden edistämiseen ja toivoo, että tämä yhteistyö innostaa myös muitakin yrityksiä tukemaan paikallista urheilua.
 
Tehdään yhdessä hyvää.

PHOTO-2024-01-31-15-52-25

 

Kirjoitettu 05/06/ 2024

Sinua voisi kiinnostaa myös