GWO-koulutukset tuulivoimalatyöhön

Skydda järjestää tarpeidesi mukaiset GWO-turvallisuuskoulutukset tuulivoimalatyöskentelyä varten. GWO-koulutuksissa perehdytämme osallistujat kattavasti alan tuoreimpiin turvallisuusvaatimuksiin sekä työturvallisuuden toteuttamiseen käytännössä ja annamme valmiudet hätätilanteita varten.

Oletko kiinnostunut muista koulutuksista?

Soita 0201 523 200, lähetä viesti osoitteeseen koulutus@skydda.fi tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

GWO-koulutukset_Skydda_500x300

GWO BST Working At Heights

Koulutus luo perustan tuulivoima-asentajien turvallisuusosaamiselle.

Tutustu koulutukseen

GWO BST Sea Survival

Koulutus on tarkoitettu merellä sijaitsevien tuulivoimaloiden asentajille. Se täydentää GWO BST Working at Heights -koulutuksessa hankittua osaamista vesiturvallisuustietoudella.

Tutustu koulutukseen

GWO BST Fire Awareness

Koulutus sisältää kaikki olennaiset asiat tulipalotilanteen hoitamiseksi tuulivoimalassa. Tulipalon syttyminen tuulivoimalassa vaatii paljon enemmän erityisosaamista kuin tavallisilla työpaikoilla.

Tutustu koulutukseen

GWO BST Manual Handling

Ergonomia on tuulivoimalatyössä vähintään yhtä tärkeää kuin työpöydän ääressä. GWO BST Manual Handling -koulutuksessa paneudutaan siihen, miten kehoon kohdistuvaa kuormitusta voidaan vähentää.

Tutustu koulutukseen

GWO BST First Aid

Koulutuksen osallistujat saavat valmiudet defibrillaatioelvytykseen ja ensiavun antamiseen erityisesti tuulivoimalatyöhön liittyvissä tilanteissa. Koulutus antaa taidot loukkaantuneen auttamiseen eri tilanteissa tuulivoimalaolosuhteissa.

Tutustu koulutukseen

GWO Advanced Rescue Training

Koulutus sisältää neljä moduulia. Koulutuksen osallistujat oppivat pelastamaan itsensä ja toisen henkilön turvallisella tavalla tuulivoimalaolosuhteissa.

Tutustu koulutukseen

TULOSSA OLEVAT KOULUTUKSET

Tällä hetkellä ei ole tiedossa koulutuksia.

KOULUTUKSISTA SANOTTUA

"Osallistuimme GWO Working at Heights -koulutukseen, jossa teoria oli minimissä ja käytännön harjoitteet pääroolissa. Näissä tilaisuuksissa asiat menevät korvien välin lisäksi myös sinne lihasmuistiin! Kiitokset hyvästä koulutuspäivästä Skydda ja Cresto."

Ville Alatalo, Carelin Oy

Haluan lisätietoa GWO-koulutuksista

GWO_koulutukset_700x252px