Heckel_Macsole_turvakenkä

Suunniteltu ulkokäyttöön, soveltuu erilaisiin ympäristöihin.
Heckel on ylpeä saadessaan esitellä MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA -sarjan, joka on suunniteltu erityisesti teollisuuteen ja rakennusalalle. Nämä turvakengät on suunniteltu vastaamaan vaativia käyttötarpeita ulkotyössä ja ne soveltuvat hyvin erilaisiin työympäristöihin.

Korkea energian imeytyminen lisää turvallisuutta
MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA -sarja tarjoaa vaikuttavan 85% suuremman energian imeytymisasteen kuin EN ISO 20345:2022 -standardi edellyttää. Tämä tarkoittaa, että jalkojesi suojaustaso ylittää odotukset jouleina [J] mitattuna.

Edistynyt tuki ja suoja
Nämä turvakengät tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän teknologioita varmistaen turvallisuutesi ja mukavuutesi. EVA-pohjalliset edessä ja takana käyttävät MACABSORB-teknologiaa iskujen vaimentamiseen ja jalkojen tukemiseen. Lisäksi pehmeät nilkkasuojat tarjoavat lisää vakautta nilkoille ja vähentävät nyrjähdysten riskiä.

Kestävät varvassuojat
MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA -sarja sisältää kumisen varvassuojan, jolla on SC-merkintä. Tämä suoraan integroitu kumialue on erittäin kestävä kulumista vastaan ja pidentää huomattavasti kenkien käyttöikää. Varvassuojat ovat ihanteellisia henkilöille, jotka työskentelevät usein polvillaan.

Kestävyys ja mukavuus
Heckelin MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA -sarjan turvakengät on varustettu kestävällä teknologialla, joka seuraa jalan luonnollista liikettä. Kengän pohjan syvät urat terävillä reunoilla tarjoavat hyvän pidon epätasaisessa maastossa. MACSOLE®-teknologia, joka perustuu nitriilikumiin, tarjoaa erinomaisen turvallisuuden ja kestävyyden äärimmäisissä olosuhteissa.

Lämpötilankestävyys ja kestävyys
Suojakengät tarjoavat erinomaisen lämpötilankestävyyden MACSOLE®-kumin ansiosta. Se kestää suoraa kosketusta jopa 300 °C:een asti ja täyttää HRO-standardit. Tämä yhdessä ainutlaatuisen kumiseoksen kanssa antaa erinomaisen kestävyyden kulumista vastaan ja pidentää tuotteen käyttöikää.

Monipuolinen käyttö ja erinomainen pito
MACSOLE®-kumipohjat ovat äärimmäisen monipuoliset ja tarjoavat erinomaisen pidon EN 13287 -standardin mukaisesti. Kumilla on myös luonnollisia elastisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat pitkäaikaisen vaimennuksen ja vähentävät jalkojen väsymystä. Erittäin hyvät kengät sellaiselle, joka joutuu kävelemään tai seisomaan pitkiä aikoja.

BOA® Fit System tarkkaan säätöön
Heckel MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-sarja sisältää innovatiivisen BOA® Fit Systemin nopeaa, helppoa ja tarkkaa säätöä varten. Tämä järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa kengän istuvuutta vaivattomasti, jotta voit keskittyä työhösi. Kevyet ja kestävät kiristysnauhat tarjoavat mukavuutta ja suorituskykyä, kun taas vähäkitkainen kiristysjärjestelmä takaa tasaisen sulkemisen.

GORE-TEX-teknologia mukavuutta kaikissa sääolosuhteissa
Joissakin Heckel-sarjan malleissa, kuten Turvakenkä Heckel Macsole 6739/3, on GORE-TEX-kalvo, joka tarjoaa hengittävyyttä samalla kun suojaa sateelta. Tuloksena on kuivat jalat kaikissa olosuhteissa optimaalisen mukavuuden varmistamiseksi.

Lataa Heckel-esite

Kirjoitettu 03/10/ 2023