2024_Volcom_hero_900x500

Astu työpäivän sykkivään rytmiin Volcom-kengillä – luotettava kumppani, joka takaa kestävän suorituskyvyn ja tekee työpäivästä mukavan! Kestävyyteen ja toimivuuteen keskittyvä Volcom on erinomainen valinta ammattilaisille, jotka vaativat laatukenkiä työpäiviin.

Mikä on Volcom?
Volcom on brändi, joka perustettiin vuonna 1991 Kaliforniassa. Vuosien mittaan se on kasvanut ja tullut tunnetuksi surffaajien, skeittareiden ja lumilautailijoiden keskuudessa. Volcom on tuonut markkinoille laadukkaat skeittauksesta inspiraation saaneet työkengät. Näiden työkenkien kohderyhmänä ovat 18–30-vuotiaat, jotka työskentelevät logistiikassa, varastoissa, käsityöammateissa, kevyessä valmistavassa työssä ja teollisuudessa.

Tässä muutama argumentti, miksi Volcomin kengät ovat ehdoton valinta ammattilaisille:

🔧 Tukeva rakenne: Jokainen Volcom-kenkäpari on rakennettu kestämään kovia työolosuhteita. Vahvistetuilla saumoilla, kestävillä materiaaleilla ja suojaavilla varvassuojilla varustetut Volcom-kengät suojaavat jalat ja pitävät olon mukavana pitkien työpäivien aikana.

🔧 Keskity mukavuuteen: Kovasta rakenteesta huolimatta Volcom ei tingi mukavuudesta. Iskuja vaimentavien pohjallisten ja ergonomisen muotoilun ansiosta Volcom-kengät tarjoavat jaloille tukea ja mukavuutta, jota ne tarvitsevat vaativimpien tehtävien hoitamiseen. 

🔧 Räätälöity työelämään: Volcom ymmärtää ammattilaisten ainutlaatuiset tarpeet ja on suunnitellut kenkänsä vastaamaan näitä vaatimuksia. Liukumattomista ulkopohjista vettä hylkiviin materiaaleihin – jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu parantamaan työsuorituksia ja
-turvallisuutta.

🔧 Tyyli kohtaa toiminnon: Vaikka Volcom on suunniteltu koviin työolosuhteisiin, se ei tingi tyylistä. Modernin ja tyylikkään muotoilun ansiosta Volcom-kenkiä voi käyttää sekä työmaalla että sen ulkopuolella.

Ota seuraavat työn haasteet vastaan Volcomit jalassa. Koe ero ja anna jaloillesi niiden ansaitsema suoja ja mukavuus Volcom-kengillä. Paras valinta ammattilaisille, jotka vaativat parasta!

Tutustu Volcomin valikoimaan verkkokaupassa.

Kirjoitettu 28/02/ 2024