Artikkeli_hero_Zekler_parranajo_640x250px

Paksun parran kanssa on mahdotonta asettaa hengityksensuojainta tiiviisti kasvoille. Tosiasia on, että jo muutaman päivän parransänki saa aikaan sen,
että suojauskerroin vähenee 90 %.

Jotta koko- tai puolinaamari suojaa parhaalla mahdollisella tavalla, suojaimen tulee istua tiiviisti ihoa vasten. Parta ja parransänki saa aikaan sen, että naamarin ja kasvojen väliin jää aukkoja, joista pääsee epäpuhdasta ilmaa sisään. Sileäksi ajellut kasvot ovat siten ainoa vaihtoehto suojauskertoimen säilyttämiseksi alkuperäisellä tasolla, ellet halua käyttää kehittyneempää hengityssuojainta, jossa on ylipaine.

 

Artikkeli_sisalto_Zekler_parranajo_diagrammi_640x500px
Jopa sänki vaikuttaa merkittävästi suojaimen tiiveyteen. Pystypalkki kertoo suojainkertoimen.

Oletko aivan varma, että hengityksensuojain istuu tiiviisti kasvoillesi?

Haluamme kiinnittää huomiota riskiin, joka esiintyy parran & hengityssuojaimen yhdistelmässä. Onko parta tai parransänki osa arkityyliäsi?

Get paid to get shaved -kampanja on sinulle, joka työskentelet riskialttiissa ympäristössä ja haluat kokea ammattimaisen parranajon. Osallistu kampanjaan Skydda Suomi Facebook -sivulla. Kommentoi kilpailujulkaisuun kuva omasta tai luvan saatuasi työkaverin parrasta, joka heikentää työturvallisuutta. Palkitsemme kampanjan päätteeksi kolme (3) Skydda-raadin valitsemaa voittajaa, jotka pääsevät M-Roomiin ammattimaiseen parranajoon.

Osallistu kilpailuun Facebookissa

Kampanja on voimassa 28.2.2020 asti ja se toteutetaan yhteistyössä M-Roomin kanssa. Tutustu Skyddan yleisiin kilpailusääntöihin täällä

Kirjoitettu 05/12/ 2019