Skydda_imagokuva_hero_900x300px

Tällä viikolla vietetään Rakennusteollisuuden turvallisuusviikkoa, jonka aikana jokaisen olisi hyvä miettiä omaa työturvallisuuttaan ja siihen liittyviä riskejä. Työtapaturmien todennäköisyys lisääntyy, mikäli työntekijät toimivat itse varomattomalla tavalla tai mikäli työpaikalla vallitsee kulttuuri, joka rohkaisee vaarallisiin menetelmiin ja käytäntöihin.

Monelta työtapaturmalta ja loukkaantumiselta voitaisiin kuitenkin välttyä helposti käyttämällä oikeanlaisia suojaimia. Työhön liittyvät riskit tulisi aina kartoittaa ensin ja valita sen perusteella asianmukaiset suojaimet työskentelyä varten. Kun haluat taatusti tarvettasi vastaavan henkilönsuojaimen, asiantuntijan apu on valinnassa kullan arvoista. Skyddan asiantuntijat opastavat sinua ja antavat koulutusta suojainten käyttöön ympäri Suomen.

  Lataa tästä talteen tiivis tietopaketti suojaimista!  

Palvelumme työturvallisuuden kehittämiseen

Haluamme auttaa sinua työturvallisuuden kehittämisessä. Olemme rakentaneet palveluvalikoimamme vastaamaan tehokkaasti ja monipuolisesti erilaisten asiakkaidemme tarpeisiin. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, jotta voimme tarjota sinulle parhaat ja edistyksellisimmät ratkaisut turvaamaan jokaisen työpäivän nyt ja tulevaisuudessa.

Koulutuksen ja neuvonnan ohella palveluihimme kuuluu mm.

👉 Putoamissuojainten tarkastukset

👉 Puhallinsuojainten huolto

👉 Hengityksensuojainten tiiveystestaus

👉 Kaasumittareiden kalibrointi


 

Kirjoitettu 17/05/ 2022