2023_w48_putoamissuojain_hero_900x500

Suurimmassa osassa maata on talvikuukausina paljon lunta. Ennen kuin menet katolle pudottamaan lunta, varmista, että olet suojautunut oikein – käytä henkilökohtaisia putoamissuojaimia.

Työskenteletkö kahden metrin korkeudessa tai korkeammalla?
Jos vastaus on kyllä, tällöin on järjestettävä putoamisen estävä suojaus. Suojaus voidaan toteuttaa suojarakenteilla esimerkiksi suojakaiteilla, suojaverkolla tai henkilökohtaisilla putoamissuojainvarusteilla. 

Rakennustyömailla käytetään ensisijaisesti suojarakenteita. Jos työ on niin lyhytkestoinen, ettei suojarakenteiden asentaminen ole järkevää, on käytettävä henkilökohtaisia putoamissuojaimia.

Jokaisen, joka käyttää henkilökohtaisia putoamissuojaimia, tulee olla koulutettu varusteiden oikeanlaiseen käyttöön ja kiinnittäytymiseen sekä varusteiden hoitoon. Käyttäjällä tulee olla tietoa putoamissuojainten käyttöön liittyvistä rajoituksista sekä korkealla työskentelyyn liittyvistä vaaratekijöistä. 

Suosittelemme lumenpudotukseen seuraavia putoamissuojamia
Putoamissuojasarja Cresto Worker Roofer 15 m
Worker Roofer -paketti soveltuu kattotöihin katoille, joiden kaltevuus on alle 45 astetta. 15 metrin ulottuvuus. Manuaalisesti säädettävät soljet.
Paketti sisältää turvaköyden, valjaat, säilytyslaukun ja hihnan.
Lue lisää putoamissuojainsarjasta.
2023_w48_Putoamissuojainsarja-Cresto-Worker-Roofer-15-m

Putoamissuojasarja Cresto Worker Roofer Comfort 15 m
Worker Roofer Pro -paketti soveltuu pääasiassa kattotyöskentelyyn. Toisin kuin Worker Roofer, paketti sisältää pehmustetut valjaat pikalukituksella.
15 metrin ulottuvuus. Sopii työskentelyyn katoilla, joiden kaltevuus on alle 45 astetta. Paketti sisältää tukiköyden, valjaat, säilytyslaukun ja hihnan.
Lue lisää putoamissuojainsarjasta.
2023_w48_Putoamissuojainsarja-Cresto-Worker-Roofer-PRO-15-m

Putoamissuojapaketti Honeywell-Miller Titan
Henkilökohtainen putoamissuojapaketti kattotöihin. Teräväreunatestattu.
Sisältää Miller Titan -putoamissuojavaljaat (2-pistevaljaat), köyden, kantohihnan ja säilytyspussin.
Lue lisää putoamissuojainpakkauksesta.
2023_w48_Honeywell-Miller-Titan

Kirjoitettu 29/11/ 2023