Jotta keuhkosi voivat täyttää elintärkeän tehtävänsä nyt ja tulevaisuudessa, on ne suojattava haitallisilta epäpuhtauksilta. Tietyt hiukkaset ja kaasut ovat epämiellyttävyyden lisäksi niin haitallisia, että ne voivat aiheuttaa elinikäisiä ja joskus jopa kuolemaan johtavia sairauksia. Keuhkovauriot huomataan usein liian myöhään, vuosien altistumisen jälkeen.

Optimaalisen suojauksen kannalta on tärkeää, että hengityksensuojain on käyttäjälleen sopiva, eikä päästä epäpuhdasta ilmaa vuotamaan suojaimen sisälle. Hengityksensuojaimen on suojattava 100 % käyttöajasta ja istuttava tiiviisti käyttäjän kasvoille. Hyvin toimiva hengityksensuojain on myös miellyttävä käyttää.

– Oikein valitulla puhallinsuojaimella varmistat puhtaan hengitysilman ja lisäät työtehoasi, kertoo Skyddan suojainasiantuntija Juhani Koski.

– Olemme koonneet asiakkaillemme valmiiksi kattavat suojainpaketit CleanAIR ReadyPack ja CleanAIR Hitsarin paketti. Näistä ensin mainittua voi käyttää monipuolisesti erilaisissa maalaus- ja hiontatöissä. Hitsarin paketti soveltuu nimensä mukaisesti hitsaustöihin, Koski jatkaa.
Artikkeli_hero_Malina_CleanAir_paketti_2019-08

Tutustu valmiisiin tuotepaketteihin

CleanAIR puhallinsuojainpakettien tilaus asiakaspalvelusta skydda@skydda.fi tai Storeista

Tutustu koko CleanAIR valikoimaan


Ostoksille Skydda STOREen

Tutustu CleanAIR -tuotteisiin Skydda STOREissa Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Jyväskylässä. Storeista löydät monipuolisen suojainvalikoiman ja asiantuntijamme ovat apunasi oikein tuotteiden valinnassa. Skydda STOREt löydät täältä.

Ostoksille Skydda-verkkokauppaan

Jos et vielä ole Skyddan asiakas, laitathan meille sähköpostia tästä. Huomioithan, että verkkokauppamme on tarkoitettu Y-tunnuksen omaaville yrityksille.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Koko Suomen kattavan jälleenmyyjäverkoston ja lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä.

Kirjoitettu 29/08/ 2019