SS24_Mascot_fullimage_news_FI

Tänä keväänä Skydda esittelee uuden brändin. Tanskalaisen Mascotin myötä Skydda asemoi itsensä ainutlaatuiseksi ja kattavaksi työvaatteiden tarjoajaksi. Tässä hieman tietoa, mitä on odotettavissa.

"Tavoitteenamme on olla ensisijainen ja täydellinen työvaatteiden tarjoaja pohjoismaisilla markkinoilla, yhden pysähdyksen kauppa", sanoo Skyddan kategoriajohtaja Tobias Fredriksson

L.Bradorin, Blåkläderin, Texstarin ja nyt tanskalaisen Mascotin kaltaisten brändien kanssa Skydda tarjoaa tuotevalikoiman, jollaista ei ole muilla.


"Pohjoismaissa ihmisillä on korkeat odotukset työvaatteista. Tiedämme, mitä haluamme ja vaadimme korkeaa laatua, suunnittelua ja istuvuutta. Skydda pyrkii saamaan suurimmat brändit valikoimaansa ja tämän lanseerauksen myötä vahvistamme asemaamme ja pyrimme saamaan enemmän markkinaosuutta", sanoo Fredriksson.


Mascot on tanskalainen perheyritys, jolla on tähän asti ollut suurimmat markkinansa Etelä-Eurooppassa.

"He ovat tunnettuja laajasta väri- ja tuotevalikoimastaan sekä suunnittelusta ja laadusta. Uskomme, että tämä tulee olemaan voittaja myös Pohjoismaiden markkinoilla", sanoo Fredriksson.

Tänä keväänä Skyddan valikoimassa nämä Mascotin kokoelmat:

mascot_customized_FI-1

Mascot Customized - Räätälöidyt työvaatteet parantamaan brändi-identiteettiä

Customized-kokoelmat on valmistettu kevyistä, vahvoista materiaaleista, jotka joustavat hyvin. Mallisto tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tuotekategorioita, antaen asiakkaille paljon valinnanvaraa. Mascotin riipputaskujärjestelmä tekee työhousuista monipuoliset. Kokoelma sisältää myös erilaisia värejä ja väriyhdistelmiä, mikä tekee yrityksen profiilin tai käyttäjän henkilökohtaisen tyylin sovittamisesta helppoa. Mascot Customized yhdistää korkean laadun ja yksilöllisen suunnittelun, joka auttaa yrityksiä luomaan yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen.
Tällä kokoelmalla Mascot pyrkii häivyttämään rajat työvaatteiden ja vapaa-ajan vaatteiden välillä. Työvaatteita, joita et ole koskaan aiemmin kokenut; KEVYET, KESTÄVÄT ja JOUSTAVAT!

mascot_advanced_FI-1

Mascot Advanced - Työvaatteita vaativiin olosuhteisiin

Advanced-sarja on kokoelma, jossa on toiminnallisia yksityiskohtia, korkea kestävyys ja kevyt paino. Vaatteet on suunniteltu kestämään vaativimpia ja äärimmäisiä työolosuhteita. Advanced-sarja yhdistää kestävyyden poikkeukselliseen mukavuuteen ja suojaukseen. Jokainen vaate on huolellisesti kehitetty edistyneillä materiaaleilla ja ominaisuuksilla, kuten joustolla, vettä hylkivillä pinnoilla ja vahvistetuilla saumoilla, mikä takaa maksimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden. Kokoelman vaatteet on suunniteltu yhdistettäviksi toisiinsa, valmiina kohtaamaan työpäivän haasteet.


Mascot Advanced -sarja sopii täydellisesti niille, jotka työskentelevät äärimmäisissä olosuhteissa ja tarvitsevat työvaatteita, jotka tarjoavat maksimaalisen suojan ja mukavuuden - niille, jotka haluavat parasta eivätkä tingi vaatimuksistaan.

mascot_accelaret_FI-1

Mascot Accelerate - Dynaaminen ja toiminnallinen

Accelerate-kokoelma mahdollistaa lukemattomia eri yhdistelmämahdollisuuksia. Se soveltuu eri toimialoille kuten käsityö-, logistiikka-, teollisuus-, valmistus- ja pesupalvelualoilla. Monet Accelerate-valikoiman kangaslaadut on kehitetty markkinoiden edistyneimmistä joustavista kuiduista, mikä varmistaa, että jopa joustavat vaatteet kestävät teollisen pesun ja kuivaamisen korkeassa lämpötilassa. Painottaen dynaamista suunnittelua ja innovatiivisia materiaaleja, jotka hengittävät ja pitävät käyttäjän kuivana vaihtelevissa työolosuhteissa, Accelerate on ihanteellinen valinta aloille, joissa vaaditaan liikkuvuutta ja tehokkuutta.

Mascot Accelerate -sarja sopii täydellisesti ammatteihin kuten käsityö, logistiikka, teollisuus-, valmistus- ja pesupalvelu.

mascot_crossover_FI-1

Mascot Crossover - Monikäyttöiset työvaatteet jokapäiväiseen käyttöön

Crossover-sarja on suunniteltu vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin, jotka arvostavat monipuolisuutta ja toiminnallisuutta päivittäisissä työvaatteissaan. Tämä sarja tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, joissa yhdistyvät ammattimainen ilme ja rento tyyli, joten se on ihanteellinen sekä työpaikalle että jokapäiväiseen käyttöön. Crossover-tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät päivittäistä käyttöä ja toistuvaa pesua säilyttäen samalla muotonsa ja värinsä. Vaatteet ovat täydellisiä niille, jotka haluavat saumattoman siirtymän työn ja vapaa-ajan välillä tinkimättä laadusta tai mukavuudesta.

Mascot Crossover -sarja on suunniteltu työntekijöille, jotka arvostavat monipuolisia ja mukavia vaatteita, jotka sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaan. Ne ovat täydellisiä niille, jotka haluavat käytännöllisen ja tyylikkään vaatekaapin.

mascot_frontline_FI-1

Mascot Frontline - Ammattimaiset ja tyylikkäät työvaatteet

Frontline-sarja on suunniteltu ammattilaisille, jotka tarvitsevat asiantuntemustaan ja ammattitaitoaan korostavia vaatteita. Painottaen tyylikkäitä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, Frontline on täydellinen valinta palvelualoilla ja myyntiin liittyvissä tehtävissä työskenteleville, jotka tarvitsevat muodollisemman ilmeen. Sarja tarjoaa tyyliä, toimivuutta ja korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat mukavuuden ja kestävyyden pitkien työpäivien aikana. Frontline-sarjan vaatteilla työntekijät näyttävät vakuuttavilta ammattilaisilta.

Mascot Frontline -sarja sopii palvelualoilla, hotelli- ja ravintola-alalla sekä myynnissä työskenteleville ammattilaisille, jotka tarvitsevat tyylikkäitä ja muodollisia työvaatteita, joissa yhdistyy tyyli ja toiminnallisuus.

Kirjoitettu 07/05/ 2024