LBR_2100P-1052PB_1200x630_FB_ja_linkki_www-sivulle


Täällä Pohjolassa talvitakki on välttämättömyys, jotta pysyt lämpimänä ja kylmältä suojattuna. Täydellisen talvitakin valintaan kannattaakin käyttää hieman aikaa ja vaivaa, sillä malleja erilaisine ominaisuuksineen on paljon. Olemme listanneet joitakin keskeisiä huomioita ja vinkkejä, jotka auttavat sinua valinnassa.

Ota huomioon talvitakin valinnassa


Tarkoitus ja käyttö

Ensin on selvennettävä takin tarkoitus. Käytätkö sitä päivittäin työssäsi vai onko se tarkoitettu vain tiettyihin töihin. On tärkeää valita takki, jonka käyttö sopii arkeesi ja työsi asettamiin vaatimuksiin.

Lämpöominaisuudet

Paksu vai ohut takki? Harkitse tarvitsemasi takin lämmöneristyksen määrä ja vuorimateriaali varmistaaksesi, että se vastaa tarpeitasi.

Sääolosuhteet

Ajattele sääolosuhteita, jossa yleensä työskentelet. Vedenpitävä takki on välttämätön sateessa, kun taas tuulenpitävyys suojaa kylmältä tuulelta.

Istuvuus ja liikkuvuus

Valitse tarpeisiisi sopiva istuvuus. Tiukka istuvuus mahdollistaa paremman liikkuvuuden, kun taas väljempi istuvuus mahdollistaa kerrospukeutumisen ja siten enemmän lämpöä.

Ominaisuudet ja yksityiskohdat

Harkitse takin ominaisuuksia kuten irrotettava huppu ja taskujen lukumäärä. Tärkeitä yksityiskohtia ovat myös heijastimet, jotka lisäävät näkyvyyttä erityisesti pimeässä.

Budjetti

Mieti budjettiasi ja keskity löytämään tasapaino hinnan ja laadun välillä. Joskus voi olla kannattavampaa panostaa hieman ylimääräistä kestävään ja laadukkaaseen takkiin.

Nämä tekijät huomioiden ja yksilölliset tarpeesi ja olosuhteet huomioon ottaen voit valita talvitakin, joka sopii juuri sinulle täydellisesti ja pitää sinut lämpimänä talven aikana.

Mikä takki olisi juuri sinulle sopiva?

Valikoimassamme on paljon takkeja ja olemme nostaneet tähän kuusi erilaista versiota, jotka toivottavasti auttavat sinua valinnassa. Toivomme, että löydät helposti suosikkisi takkien käyttötarkoituksien, lämpöominaisuuksien ja sopivuuden perusteella.

2100P Heavy - Optimaalinen tasapaino mukavuuden ja toimivuuden välillä

2120P Aereo - Kestävä talvitakki, jossa on hyvä hengittävyys

2190P Omnio - Pehmustettu takki erittäin mukavilla yksityiskohdilla

2130P Aereo - Kevyt takki irrotettavalla hupulla

430P Heavy - Hi-Vis-sertifioitu takki vaativiin olosuhteisiin

204PB Omnio - Hi-Vis-sertifioitu talvitakki, jolla on erinomaiset lämmitysominaisuudet

 

Kirjoitettu 11/12/ 2023