SS24_launch_mascot_A4_FI

Skydda laajentaa työvaatevalikoimaansa Mascot-tuotemerkillä. Kyseessä on tanskalainen brändi, joka pohjautuu hyvään suunnitteluun. Lanseerauksen tavoitteena on täyttää markkinassa oleva aukko, kertoo Mathias Sonninger, Skydda Groupin tuote- ja toimitusketjujohtaja.

"Työskentelemme uuden tuote- ja valikoimaratkaisun parissa. Investointi uuteen tuotemerkkiin perustuu markkinatutkimukseen ja sisäiseen palautteeseen. Mascotin avulla pystymme paremmin edistämään loppuasiakasmyyntiä ja saavuttamaan suuremman markkinaosuuden työvaatekategoriassa", Sonninger kertoo.

 

mathias-sonninger-3_400px

Skyddan oma tuotemerkki L.Brador kehittää ja toimittaa tuotteita samalle sektorille. Yhdessä nämä brändit täydentävät toisiaan erittäin hyvin, tarjoten Skyddalle ainutlaatuisen laajuuden, jota muilla kilpailijoilla ei tällä hetkellä ole.

Mascotin Advanced, Accelerate ja Customized -mallistojen avulla loppuasiakkaat voivat tehdä tietoisia valintoja ostaessaan työvaatteita, jotka vastaavat eri työtehtävien ja toimialojen erityistarpeita.

Mascot tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät mukavuus- ja laatuvaatimukset ja joissa on hyvä joustavuus, kestävyys ja laaja värivalikoima. Mallistot on kehitetty yhteistyössä kenttätestaajien kanssa ja suuri osa kokoelmista on valmistettu kierrätysmateriaaleista, mikä on tärkeää Skyddalle kestävän kehityksen näkökulmasta.

"Tavoitteenamme on kasvattaa markkinaosuutta Pohjoismaissa, erityisesti Ruotsissa, keskittymällä loppuasiakkaille suunnattuihin työvaatteisiin. Erityisesti Customized-malliston ainutlaatuinen muotoilu ja laaja tuote- ja värivalikoima sopivat täydellisesti valikoimaamme", sanoo Sonninger.

MASCOT2_FI

Hyvä istuvuus ja liikkumisen vapaus ovat erityisen tärkeitä työvaatekategoriassa, jonka vuoksi Sonninger ylistää Mascotia suuresti:

"Mascot käyttää vakuuttavasti ja johdonmukaisesti joustavia materiaaleja kaikissa mallistoissaan. Joustavuus on strategisesti tärkeä valinta, jolla varmistetaan, että vaatteet istuvat hyvin päälle ja tukevat liikkeitä käytännössä. Mascot tarjoaa hyvää laatua tinkimättä suojauksesta ja turvallisuudesta, jotka ovat myös tärkeitä näkökohtia työvaatteissa."

Kestävä kehitys on Mascotin ensisijainen tavoite ja yritys noudattaa YK:n 17 tavoitetta eettisemmän ja kestävämmän tuotannon edistämiseksi. Skydda on erittäin tyytyväinen uuden kumppaninsa keskittymiseen ympäristöön ja yhteiskuntavastuuseen. Tämä vaikuttaa luonnollisesti myös siihen, miten Skydda työskentelee uuden brändin kanssa:

"Mascotilla on täysi kontrolli omista tehtaistaan ja arvoketjustaan, mikä tekee brändistä luotettavan kumppanin Skyddalle. Heillä on Tanskassa huipputekninen varasto, jota käytämme niin sanotun 'drop shipment -ratkaisun' kanssa. Tämä tarkoittaa, että vältämme tuotteiden siirtämisen Ruotsin varastoomme ja sen sijaan toimitamme tuotteet pohjoismaisille asiakkaillemme suoraan Tanskan varastosta", Sonninger kertoo.

"Olemme erittäin innoissamme saadessamme lanseerata Mascotin osaksi valikoimaamme tänä keväänä, täyttäen aukon markkinoilla ja kasvattaen markkinaosuuttamme", Sonninger päättää.

MASCOT1_FI

Uusi tuotemerkki – Mascot


MASCOT on yksi Euroopan johtavista työvaatteiden ja turvajalkineiden valmistajista.

MASCOTin tuotteet on kehitetty yhdessä ammattilaisten kanssa ja ne testataan täysin ennen kuin saat ne käyttöösi. Tämä takaa kestäviä, toimivia ja innovatiivisia tuotteita, joissa mitään ei jätetä sattuman varaan. Löydät työvaatteet, jotka joustavat joka suuntaan maksimaalisen mukavuuden ja liikkumisvapauden takaamiseksi.

Suuri valikoimamäärä takaa, että löydät aina tarvitsemasi työvaatteet, joissa voit liikkua vapaasti ja jotka ovat todella mukavia.

Työvaatteita on saatavana useissa eri väreissä ja väriyhdistelmissä, joten voit mukauttaa vaatteet yrityksen profiiliin tai henkilökohtaiseen tyyliisi.

Tutustu Mascotiin verkkokaupassa.

Byxa Mascot Customized_FI

 

Kirjoitettu 06/05/ 2024