2024_LB_CLN_Athletics_hero_900x500

"Havaitsimme, että työntekijöille tarjottava laadukas työvaatetus on muodostunut tärkeäksi tekijäksi", sanoo Elin Lundström, L.Bradorin konseptipäällikkö. Työvaatteiden valmistaja L.Brador on solminut brändiyhteistyön CLN Athleticsin kanssa vastatakseen nykyaikaisten työntekijöiden asettamiin vaatimuksiin vaatetuksen suhteen.

Aikaa on kulunut niistä päivistä, jolloin työntekijät pukeutuivat ainoastaan kuluneisiin T-paitoihin töihin lähtiessään. Uudet sukupolvet asettavat työvaatteille täysin erilaisia vaatimuksia.

"Jos yrittäjänä haluat rekrytoida parhaat työntekijät, sinun on tarjottava enemmän kuin aikaisemmin. Pelkkien turvakenkien ja työvaatteiden tarjoaminen ei enää riitä", sanoo L.Bradorin Elin Lundström.

L.Brador tuottaa työvaatteita ammattiryhmille ja yksilöille, joilla on erityisen korkeat vaatimukset mukavuuden, toimivuuden ja muotoilun suhteen.

"Olemme havainneet kasvavan trendin, jossa työnantajat vaativat laatua päästä varpaisiin, sisältä ulospäin. Lisäksi tällaisilla markkinoilla asiakkaat ovat kiinnostuneita uusista ratkaisuista. Trendi on selkeä!" sanoo Lundström.

"Vaatimukset urheiluvaatteille eivät ole kovin erilaiset kuin hyvien työvaatteiden vaatimukset. Meillä Skyddalla on itsestäänselvyys, että enää ei tarvitse olla yhtä vaatetyyppiä töihin, yhtä treenaamiseen ja yhtä retkeilyyn."

Työvaatetus ja treenivaatteet yhdessä
Ei ole sattumaa, että L.Brador on yhteistyössä urheiluvaatebrändin CLN Athleticsin kanssa lanseerannut kokoelman toiminnallisia ja mukavia, laadukkaita vaatteita, jotka sopivat täydellisesti sekä työhön että treeneihin.

"Nämä ovat vaatteita, jotka hengittävät hyvin ja imevät kosteutta iholta pitäen sinut viileänä koko päivän. Lisäksi saat urheilullisen ja raikkaan ilmeen", sanoo Lundström.

Uniikit ominaisuudet bambusta
Skyddalla voit tutustua uuteen L.Brador x CLN -valikoimaan. Olitpa sitten töissä tai treenaamassa, nämä vaatteet ovat täydellinen yhdistelmä, jotka pitävät olosi mukavana niin sisällä kuin ulkona.

Nämä T-paidat on valmistettu bambuviskoosista, jonka lämpötilaa säätelevät ja kosteutta siirtävät ominaisuudet pitävät kehosi viileänä ja mukavana. Materiaali tuntuu pehmeältä ja puuvillamaiselta ja se sopii käytettäväksi lähellä vartaloa. Koska bambupuu kasvaa nopeasti ja vaatii vähemmän vettä, kuitu on kestävää.

Huppari ja pusero on valmistettu pehmeästä ja mukavasta puuvilla-polyesterisekoitteesta, jossa on harjattu sisäpinta sekä istuvuus, joka tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden – juuri siitä, mistä L.Brador on tunnettu.

Tämän lisäksi valikoimasta löytyy myös takki ja pitkät alushousut. Molemmat tekevät työpäivästäsi helpompia ja mukavampia. Nämä tuulenpitävät ja vettä hylkivät vaatteet antavat erittäin suuren liikkumisvapauden. Ainutlaatuisen, pehmeän ja joustavan materiaalin ansiosta ne tuntuvat mukavilta koko työpäivän ajan.

 

Kirjoitettu 06/02/ 2024